Read e-book online 49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition) PDF

By Christophe Vekeman

ISBN-10: 9029572310

ISBN-13: 9789029572316

Vincent De Wimper voelt zich bedrogen: door zijn ex-vriendin, door de maatschappij, ja, door het leven zelf. Sinds zijn relatie met Patty tien maanden geleden op de klippen liep, brengt hij zijn dagen in ledigheid door. Afleiding zoekt hij onder meer in fantasieën over de zangeres Duffy, het schrijven van brieven aan wijlen zijn onzichtbare hondje, denkbeeldige reizen naar El Paso, Texas, en bespiegelingen over het meest onderschatte lichaamsdeel ter wereld, namelijk de vrouwelijke kuit.

Op een dag, echter, neemt hij een belangrijke taak op zich: het redden van zijn kettingrokende, zwijgzame onderbuurman Johannes...

49 manieren om de dag door te komen, het achtste boek van Christophe Vekeman (1972), is een adembenemende, confronterende en bijzonder grappige roman over een guy die tracht te vluchten in de waanzin, en daar wonderwel in lijkt te slagen.

Show description

Read Online or Download 49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De schrift betwist (Dutch Edition) by Maarten 't Hart PDF

God, geloof en de Bijbel. Wie kan meer gefundeerd over deze zaken schrijven dan een afvallige? De Schrift betwist is een verzameling controversiële bijbeloverdenkingen die Maarten t Hart eerder publiceerde onder de titels Wie God verlaat heeft niets te vrezen en De bril van God. Een revelatie voor commit christenen en wankelmoedigen, een hart onder de riem voor de regelrechte goddelozen.

Read e-book online Nooit meer zaterdag (Dutch Edition) PDF

Kun je ooit nog gelukkig worden als in één klap alles wat je liefhebt wordt weggevaagd? Als je beide zoons bij een vreselijk autoongeluk om het leven komen? Michel Boerebach tekende samen met Rob Pietersen het verhaalop van een verslagen vader die worstelt met het leven en zijn herinneringen, en soms, heel soms, toch weer kan genieten van een mooi doelpunt.

New PDF release: Hondje de enige echte (Dutch Edition)

Hondje is geen merkhondje. Geen ras of soort. Van Hondje is er maar één. Hij is niet groot of klein. Hondje is een groot guy in een klein lijf. Hij heeft geen baas of huis. Hondje is de baas over zichzelf. Hij doet wat hij zelf wil. Het liefst iedere dag zijn natte neus achterna. Op zoek naar avontuur en eten!

Get Hoe word ik wereldfietser? (Dutch Edition) PDF

Op reis vertrekken met de fiets Wat beweegt de wereldfietser? Is het zwaar? Is het een ervaring waardoor je verandert? Kan ik het ook? In dit boek geven doorgewinterde fietsers een antwoord op deze en talloze andere vragen. Lees hun boeiende verhalen en doe je voordeel met hun praktische adviezen. De Vlaamse fietsdiva's Nicole Dierckx en Ingrid De Wilde vertellen over hun allermooiste ontmoeting en geven raad over veiligheid.

Extra info for 49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

49 manieren om de dag door te komen (Dutch Edition) by Christophe Vekeman


by Donald
4.3

Rated 4.41 of 5 – based on 47 votes