666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Herman Boel

ISBN-10: 940140691X

ISBN-13: 9789401406918

Grappig cadeauboek met leuke weetjes voor jong en oud! Muizen zijn niet dol op kaas, seks voor de wedstrijd kan top, eskimo's hebben géén duizend woorden voor 'sneeuw', onze aarde is niet rond en zelfs de Vlaamse leeuw blijkt helemaal geen leeuw te zijn. Sommige mythes zijn zo hardnekkig dat ze al jarenlang voor waar worden doorverteld. 666 leugens die iedereen gelooft zet voor eens en altijd de puntjes op de i. Of het nu gaat om celebrity's, ons lichaam, activity, de natuur of wetenschap: voortaan heb je in elke discussie het laatste woord!

Show description

Read Online or Download 666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De schrift betwist (Dutch Edition) by Maarten 't Hart PDF

God, geloof en de Bijbel. Wie kan meer gefundeerd over deze zaken schrijven dan een afvallige? De Schrift betwist is een verzameling controversiële bijbeloverdenkingen die Maarten t Hart eerder publiceerde onder de titels Wie God verlaat heeft niets te vrezen en De bril van God. Een revelatie voor dedicate christenen en wankelmoedigen, een hart onder de riem voor de regelrechte goddelozen.

New PDF release: Nooit meer zaterdag (Dutch Edition)

Kun je ooit nog gelukkig worden als in één klap alles wat je liefhebt wordt weggevaagd? Als je beide zoons bij een vreselijk autoongeluk om het leven komen? Michel Boerebach tekende samen met Rob Pietersen het verhaalop van een verslagen vader die worstelt met het leven en zijn herinneringen, en soms, heel soms, toch weer kan genieten van een mooi doelpunt.

Hondje de enige echte (Dutch Edition) by Yvonne Jagtenberg PDF

Hondje is geen merkhondje. Geen ras of soort. Van Hondje is er maar één. Hij is niet groot of klein. Hondje is een groot guy in een klein lijf. Hij heeft geen baas of huis. Hondje is de baas over zichzelf. Hij doet wat hij zelf wil. Het liefst iedere dag zijn natte neus achterna. Op zoek naar avontuur en eten!

Marja Kerst,Pim Verver's Hoe word ik wereldfietser? (Dutch Edition) PDF

Op reis vertrekken met de fiets Wat beweegt de wereldfietser? Is het zwaar? Is het een ervaring waardoor je verandert? Kan ik het ook? In dit boek geven doorgewinterde fietsers een antwoord op deze en talloze andere vragen. Lees hun boeiende verhalen en doe je voordeel met hun praktische adviezen. De Vlaamse fietsdiva's Nicole Dierckx en Ingrid De Wilde vertellen over hun allermooiste ontmoeting en geven raad over veiligheid.

Extra info for 666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition) by Herman Boel


by Jeff
4.0

Rated 4.32 of 5 – based on 43 votes